اقدام پژوهی آموزگاردوره پنجم ابتدایی چگونه توانستم مشکل بد خطی دانش آموزان کلاس را بر طرف کنم (دانش

ساخت وبلاگ

<strong>اقدام</strong> <strong>پژوهی</strong> <strong>آموزگاردوره</strong> <strong>پنجم</strong> <strong>ابتدایی</strong> <strong>چگونه</strong> <strong>توانستم</strong> <strong>مشکل</strong> <strong>بد</strong> <strong>خطی</strong> <strong><strong>دانش</strong></strong> <strong>آموزان</strong> <strong>کلاس</strong> <strong>را</strong> <strong>بر</strong> <strong>طرف</strong> <strong>کنم</strong> (<strong><strong>دانش</strong></strong> <strong>آموزان</strong> پایه <strong>پنجم</strong> رضا صفایی)؟

 

اقدام پژوهی آموزگاردوره پنجم ابتدایی چگونه توانستم مشکل بد خطی دانش آموزان کلاس را بر طرف کنم (دانش آموزان پایه پنجم رضا صفایی)؟بافرمت ورد وقابل ویرایش در۳۶صفحه

در این فایل  اقدام پژوهی آموزگاردوره پنجم ابتدایی  تمامی نکات مربوط به اقدام پژوهی ابتدایی و بخشنامه آن رعایت شده است و به صورت کامل فایل ورد word و قابل ویرایش آن در اختیار شما معلم ابتدایی قرار میگیرد.

 

قسمتی ازین مجموعه

گردآوری اطلاعات:

الف- مشاهدات ( مستقیم و غیر مستقیم )  در موقعیت های مختلف خصوصاً در زمان انجام فعالیتهای عملی

ب- بررسی و تحلیل پرسشنامه ی سیاهه ی رفتار

ج – اسناد و دارک ( عکس های گرفته شده از حالات مختلف دانش آموز ) ( پیوست شماره ی ۲ ) همراه بادست خط دانش آموز

د- پرسشهای مصاحبه ای از معلمان پایه پنجم مدارس مختلف

هـ – یادداشت های روزانه

الف- مشاهدات :  مشکل بدخطی این دانش آموز طبق بررسی هایی که از پوشه ی کار کلاس اول او به عمل آمد. مشخص شده بود او علاوه بر آنکه اندازه وشیب و شکل کلی حروف را صحیح انجام نمی داده ، جهت رسم شکل حروف را هم نمی دانسته است. امسال هم در پایه پنجم با مشاهده ی خودم که در بررسی تکالیف او و دست خطش در پای تابلوی کلاس و اعتراض دوستانش از ناخوانا بودن نوشته های او و همچنین گلایه ی مادر دانش آموز و بیان اظهارات ایشان در زمان دیدار با من بعمل آمده بود من به این مشکل او پی بردم. و به همین دلیل در جستجوی راه حلی برای رفع این مشکل او برآمدم. و با همکارانم تصمیم گرفتیم در این مورد اقدام پژوهی انجام دهیم .

تجزیه و تحلیل داده ها

طبق بررسی های انجام شده بر روی شواهد یک و با مطالعه ی مبانی نظری مرتبط با مشکل بد خطی ، عوامل مختلفی می تواند. در ایجاد این مسئله مؤثر باشند. که از جمله ی آن ها می توان به آموزش نا مناسب ، عوامل جسمانی ، خانواده ، عوامل روحی – عاطفی و شرایط و موقعیت کلاسی اشاره کرد.

آموزش نا مناسب را می توا ن از مهمترین عوامل دانست. که در این جا نحوه ی تدریس و ارزیابی معلم ، نقش بخصوصی را ایفا می کند. معلمی که با دادن تکالیف زیاد و نا مناسب پوشه ی کار را از سر خود وا می کند واز تکالیف کاربردی استفاده نمی کند و به کمیت تکالیف بیشتر از کیفیت آن ها اهمیت می دهد باعث خستگی زیاد و کاهش انگیزه در دانش آموز می شود. که در نگارش صحیح و زیبا نوشتن او تأثیر می گذارد.ودر دانش آموز ایجاد استرس و اضطراب شدید می نماید و همچنین نبود وقت کافی جهت نظارت معلم بر تکالیف دانش آموزان به علت چند پایه بودن کلاس باعث می شود که دانش آموزان نسبت به انجام تکالیف نوشتاری خود بی علاقه و بی انگیزه شوند. و همین آموزش نامناسب معلم می تواند در دانش آموزان مشکلات روحی و عاطفی ایجاد کند.

خانواده از دیگر عوامل مؤثر بر کیفیت دست خط دانش آموز می باشد . نقش خانواده بعنوان نقش راهنما در منزل ، تشویق دانش آموز و ایجاد ارتباط مستمر با مربیان آموزشی به جهت نظارت صحیح روی دست خط دانش آموزان است. عدم توجه والدین در بازخورد مناسب نسبت به تکالیف نیز عامل مؤثری بر بی نظمی و بد خطی کودک است. همچنین بد خطی بعضی از والدین بعنوان سرمشق و الگوی نامناسب شدت بخش این مشکل خواهد بود.

از عوامل دیگر می توان به عوامل فیزیکی محیط مدرسه اشاره کردکه شامل نبود نور کافی هنگام نوشتن ،نا مناسب بودن میز و نیمکت نسبت به قد دانش آموز و همچنین کیفیت لوازم نوشتاری او می شود. نامناسب بودن میز و نیمکت دانش آموز بر نحوه ی نشستن دانش آموز و عدم تسلط ا و در هنگام تأثیرمی گذارد.نامناسب و نا مطلوب بودن لوارم التحریر دانش آموز در ایجاد این مشکل می تواند اثر گذار باشد.وجود ناراحتیهای جسمانی از جمله ضعف بینایی،ضعف عضلات دست و…در تضعیف روحیه ی دانش آموز و عدم اعتماد به نفسش در نوشتن و یادگیری،نقش مهمی دارد.خستگی دانش آموز و یا خواب آلود بودن او در کلاس و دیگر عوامل روحی و عاطفیش از جمله ضروریاتی است که معلم باید در کلاس و در مورد تمامی دانش آموزانش مد نظر داشته باشد و تا حد توان در ریشه یابی این مشکلات و کاهش آنها تلاش کند. ما برای نشان دادن عوامل اثرگذار بر مشکل بدخطی از الگوی ترسیم مفاهیم استفاده کرده ایم.

تیترهایی که در این اقدام پژوهی آموزگاردوره پنجم ابتدایی  وجود دارد شامل موارد زیر است:

  • موضوع درمورد  بدخطی
  • چکیده درمورد بدخطی
  • مقدمه درمورد بدخطی
  • بیان مسئله درمورد بدخطی
  • توصیف وضعیت موجود
  • گردآوری اطلاعات (شواهد ۱) درمورد بدخطی
  • تجزیه و تحلیل و تفسیر داده ها درمورد بدخطی
  • انتخاب راه جدید موقتی درمورد بدخطی
  • اجرای طرح جدید و نظارت بر آن درمورد بدخطی
  • گردآوری اطلاعات (شواهد ۲) درمورد بدخطی
  • ارزشیابی تاثیر اقدام جدید و تعیین اعتبار آن درمورد بدخطی
  • تجدید نظر و دادن گزارش نهایی یا اطلاع رسانی درمورد بدخطی
  • نتیجه گیری درمورد بدخطی
  • پیشنهادات
  • منابع و ماخذ
  • لینک دانلود
آکورد آهنگ بسمه از بهنام بانی...
ما را در سایت آکورد آهنگ بسمه از بهنام بانی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : darling7 بازدید : 243 تاريخ : چهارشنبه 17 بهمن 1397 ساعت: 4:26